*

Jan. 26, 2016

ZGUBLJENO V ČLOVEŠTVU..

 

Je v današnjem času res postalo tako pomembno, da nas ljudje poznajo? Da vsi vedo kdo smo in za nami kažejo s prstom in šepetajo "veš to je pa tista iz televizije" ..

Nam je res to prioriteta v življenju..Je res  najbolj pomembno kako smo oblečeni kakšen avto vozimo in da nas drugi sodijo po debelosti naše denarnice? Sploh še znamo uživati v stvareh, ki niso podprte z materialnimi dobrinami..Smo se kdaj vprašali kaj je res tisto kar si želimo..

Seveda vsi smo radi lepo oblečeni in urejeni tudi jaz..Ampak ali to počnete zato, da to opazijo drugi ali zato da se vi počutite dobro v svoji koži? 

Moje delo vsebuje predvsem zelo veliko stika z ljudmi..In to delo obožujem..In si sploh znate predstavljat koliko je to enih karakterjev, napihnjenih egotov, in dobrih dušic..🙂

Svet in ljudje so tisti, ki ustvarjajo neka merila kako in kakšen naj bi bil človek..Namesto da bi se vsak vase poglobil in ugotovil svoje bistvo življenja, našel veselje do stvari, ki jih rad počne..Se družil z ljudmi, s katerimi skupaj pričarajo nepozabna doživetja, pomagajo izpolnit sanje in se "porivati" do cilja..😀 Ali smo dejansko res prišli v čase ko vsak gleda samo še na lastno korist dobro privošči samo še sebi ostali pa " k*** jih gleda? "

Je sosedova trava res vedno bolj zelena kot naša? Najbrž je dokler usmerjate pozornost vanjo. Ljudje začnite vzgajat, negovat in zalivat svojo pa bo tudi vaša slej ko prej zelena..Ali pa še boljše zakaj pa si nebi malo pomagali in bi bila od obeh enako zelena...🙂  

Začnimo iskat dobro v sebi in drugih pa bo življenje za vse lepše boljše in lažje..❤